حسین حسینی تودشکی در گفت گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: شیوع ویروس سبب رشد بیشتر شرکتهای دانش بنیان، نوآور و گروههای فن آور شد و در بعضی از موارد با حجم ۳۰ برابری تولیدات این شرکتها مواجه بودیم.
وی گفت: ماسک سوپاپ دار با فیلتر نانو با تولید ۳۰ برابر، تولید دستگاه ازن ژنراتور هوا و آب، تولید دستگاه تشخیص کرونا در ۵۵ دقیقه، اسپری و فوم ضدعفونی کننده با تولید ۳ برابری، دستگاه اندازهگیری درصد اکسیژن خون با استفاده از انگشت با تولید ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه در ماه، دستگاه ضدعفونی کننده سطوح و کالاها با تکنولوژی ازن، تولید شیلد پزشکی، تب سنج لیزری مادون قرمز و تولید نرم افزارهایی مرتبط با آموزش مجازی، خدمات روان شناسی و وبینارهای گفت وگو از جمله دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان، فناور و مراکز رشد در برج علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر است.
حسینی با تاکید براینکه دانشگاه امیرکبیردر رتبهبندهای جهانی نیز رشد چشمگیری داشته است، تصریح کرد: رتبه بین المللی ارجاعات دانشگاه در سال ۲۰۱۸ عدد۴۴ بود که این رقم در سال ۲۰۲۰ به عدد ۲۲ رسید. همچنین رتبه بین المللی دانشگاه در نوآوری در رتبه بندی تایمز ۴۲ است که عدد خوبی محسوب میشود.
معاون پژوهشی دانشگاه با اشاره به اینکه رتبه جهانی دانشگاه امیرکبیر در QS (مخفف (Symonds Quacquarelli) موسسهای در انگلستان که یکی از معتبرترین نظامهای رتبهبندی سالانه جهانی دانشگاهها محسوب میشود)۴۷۷ است، افزود: دانشگاه طبق برنامهای که دارد در تلاش است رتبه دانشگاه را در سالهای آینده به جایگاه ۳۰۰ دانشگاه های برتر جهان برساند که با اقدامات در حال انجام، رسیدن به آن دور از دسترس نیست.